Norsk
Blog
Hvorfor sammenligne?

Hvorfor sammenligne?

Skrevet av Bernt Erik den 19 april 2011 klokken 12:16

Er det noe vi liker å lese om så er det sammenligninger og hva som er best eller dårligst. Jeg skal ikke legge under et bord at jeg selv er interessert i nettopp forskjeller og velger selvsagt det som er best, men når det kommer til å sammenligne så er jeg faktisk mindre keen på det enn det mange tror.

Jeg vet ikke hvor mange spørsmål jeg har fått rundt hvilken konsoll jeg liker best og hvorfor, men det er søren meg mange. Jeg får også lange leserbrev og spørsmål fra foreldre som lurer på hva de skal velge av spillmaskiner og spill til sine søte små og det er alltid moro å komme med slike anbefalinger. Når det `gjelder hvilken konsoll som er best, så bruker jeg alltid å svare "at det kommer an på". For alle konsoller er forskjellige på sitt eget vis. Det finnes både positive og negative egenskaper på alle konsollene enten man vil eller ikke, men bruken er det som virkelig teller.

Å sammenligne spill opp i mot hverandre når det f.eks. kommer til grafikk synes jeg også er spennende lesing, spesielt når jeg er PC-fanboy og spiller spillene helst på PC. Dette grunnet at jeg er en grafikkhore. Selv har jeg spilt Crysis 2 og sett hvilken grafikk det er. For jeg kjører spillet på maks og grafikken er nydelig for å si det mildt. Konsollversjonene blekner der om man "skulle" sammenligne. Problemet med PC igjen er at det er dyrt å holde tritt med utviklingen, mens en konsoll blir mye billigere i forhold.

Hva mener du, liker du at ting sammenlignes mot hverandre om det er konsoller, spill, duppeditter, klær eller hva det måtte være? Eller bryr du deg rett og slett ikke om slike sammenligninger?

Hva med å sammenligne gutter mot jenter...?

HQ