Norsk
Blog
Imponerende brukere!

Imponerende brukere!

Skrevet av Bernt Erik den 24 april 2011 klokken 11:40

Jeg er mektig imponert! Dere er helt utrolige! Regner med at dere fortsatt ikke vet hva jeg tenker på. For ikke så veldig lenge siden kjørte vi i gang en stor konkurranse her på Gamereactor og det var sjefens sjøl som klippet snoren til dette herlige inititiativet. Det jeg tenker på er selvsagt medlemsomtalerkonkurransen. For etter å ha sett på ALLE bidragene som har kommet inn er jeg ufattelig imponert.

Dere skriver meget godt folkens og det er en fryd å lese omtalene deres. Ikke bare kan dere om spill, men dere har også en meget bra spillforståelse som jeg ikke har sett maken til. Dette bevises over alle de gode omtalene som har blitt skrevet av dere brukere.

For å hedre alle dere som skriver medlemsomtaler, kommer jeg til å linke flere av deres tekster til min Facebook-profil. Noe annet skulle søren meg bare mangle. For jeg bøyer meg i støvet for omtalene deres og er evig takknemlig for å kunne være en del av dette.

Så om du liker å skrive medlemsomtaler, så kast deg i gang med konkurransen og skriv om et spill du liker/ikke liker og legg den opp på medlemsanmeldersiden, så kan alle dere brukere få dele deres meninger om spill.

Tusen hjertelig takk til PacSackBoys flotte omtale av Heavy Rain!

Kommer du til å skrive omtaler og hva synes du om de omtalene som allerede har blitt skrevet?

HQ