Norsk
Blog
Need for Speed: The Run + fotball!

Need for Speed: The Run + fotball!

Skrevet av Bernt Erik den 29 april 2011 klokken 16:31

Hva har disse to tingene til felles? Jo, EA er utvikler av FIFA samt Need for Speed: The Run. Jeg jubler med tanke på at et nytt NFS-spill er under utvikling og kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg.

Etter at Need for Speed: The Run ble annonsert tidligere i dag har jeg mottatt en rekke spørsmål om hvordan spillet blir og om det blir som Need for Speed: Hot Pursuit. Skal jeg være helt ærlig så tror jeg dette spillet vil ha en mer handlingspreget historie hvor du som spiller får oppleve litt av hvert og hvor ikke bare politiet kommer til å gjøre livet surt for deg som spiller.

Her er en pressemelding som jeg fikk fra EA;
Gjør deg klar til å smelle klampen i bånn! Adrenalinjunkier og alle som liker fart kommer til å måtte flykte fra lovens lange arm i November, når de kjører for livet i Need for Speed™ The Run fra Electronic Arts Inc. Det hotteste spillet denne julen tar spillerne med på en spinnvill kjøretur fra San Francisco til New York. Need for Speed The Run utgis 17. november og sender spillerne hodestups ut i en verden med ulovlig racing og høye innsatser. Løpet er i gang - og det er ikke bare politiet som er ute etter deg. Meld deg på og sus over statsgrenser, naviger deg gjennom tett bytrafikk, dundre gjennom fjellpass og kom deg helskinnet ut av dalfører i ville hastigheter. Need for Speed The Run drives av DICE sin nye Frostbite™ 2-motor og tar actionracing til nye høyder med fantastisk grafikk og bilfysikk som får bilen til å ligge som klistret til veien gjennom hele den spennende historien. Bilene er hotte og kjøringen er intens ... hele veien fra Golden Gate til Empire State Building.

"I år går vi enda et hakk opp med Need for Speed," sier Jason DeLong, Executive Producer hos EA. "Vi tror at Need for Speed The Run kommer til å overraske folk med den intense, spennende historien og det ekstremt høye actionnivået. Men spillet hadde selvsagt ikke vært noe uten de hotte bilene og de ville biljaktene. Så det er det vi leverer - eksplosiv racing som får spillerne til å flørte med katastrofen i 300 km/t."

Ved hjelp av den banebrytende Frostbite 2-motoren, setter Need for Speed The Run standarden for hva man kan vente seg av at actionracingspill, med uslåelig grafikk og enda bedre fysikk. Need for Speed The Run tar også historiefortelling i racingspill til nye høyder med dyktige skuespillere som trekker spillerne inn i en verden uten fartsgrenser, regler eller allierte. Autolog, Need for Speed-seriens revolusjonerende sosiale konkurranseformat, er tilbake og enda bedre i Need for Speed The Run. Spill på nye måter, følg karrierefremdriften og sammenlikne spillstatistikk.

Need for Speed The Run er utviklet av Black Box, et Electronic Arts-studio, og blir tilgjengelig 15. november 2011 i Nord-Amerika og 17. november 2011 i Europa til Xbox 360®, PlayStation 3, PC, Wii og Nintendo 3DS...

Så ut i fra dette er jeg meget spent på hva Need for Speed har å by på og venter spent på flere opplysninger. Jubler gjør jeg i dag og det håper jeg det er flere som gjør...

I går kjøpte jeg inn nye Adidas kunstgressko til fotballtreningene jeg skal være med i tiden fremover. Begge disse to tingene skal sørge for at jeg har noe å se frem til...

Er det flere som gleder seg til Need for Speed: The Run og hvilken idrett driver dere med foruten å spille?

Nedenfor ser dere kunstgresskoene jeg kjøpte inn. For nå skal formen bli bedre noe jeg vet kroppen min har gått av...

HQ