Norsk
Blog
Det går an å kose seg...

Det går an å kose seg...

Skrevet av Bernt Erik den 4 mai 2011 klokken 10:51

Forrige helg var jeg, Malin og Markus på tur til Bangsund. Svigerfar hadde kjøpt seg en stor fin båt som han og en kompis hadde kjørt fra rundt Bodø og ned til Bangsund. De skulle plukkes opp og vi hadde fått i oppdrag å gjøre det. Det er ikke så langt fra Snåsa til Bangsund og turen ut gikk veldig fint. Tålmodige barn gjør også sitt til at turen ble fin og med "hjelpemidler" som 3DS, DS og iPad så gikk turen fort for utover til Bangsund.

Da vi kom frem ble vi møtt av svigerfar og kompisen nede ved marinen hvor båten lå trygt fortøyd. Malin ble helt i skuddet da vi kom frem og ville ut og løpe, men det fikk hun selvsagt ikke lov til. For med vann på alle kanter, var det bare følge med henne som en smed og løfte henne rundt omkring. Markus på sin side hadde snekret sammen en fiskestang som han prøvde ut.

Svigerfar lovte oss en tur i båten og like før vi skulle dra hjem, fikk ombord. Skal si båten var en lekkerbisken både utvendig og på innsiden. Malin og Markus koste seg skikkelig hvor Malin fikk lov til å styre litt i med roret.

Har dere båt eller kjenner dere noen som har båt på sjøen? Om dere hadde hatt en båt, hvor ville dere har dratt med båten?

HQ