Norsk
Blog
Virus, hackere - f...ck you!

Virus, hackere - f...ck you!

Skrevet av Bernt Erik den 4 mai 2011 klokken 22:33

Heldigvis er jeg kritisk til ting jeg ikke er sikker på. Dette er noe jeg har lært alle i huset som bruker PC-en. For det har skjedd et par ganger at jeg har fått virus inn på PC-en og da endte det hele opp med å måtte formatere og legge inn Windows på nytt igjen. Problemet med slike formateringer er at det tar så lang tid å være operativ igjen og jeg bruker flere kvelder på å finne tilbake til den "rette oppskriften".

I det siste og spesielt etter at Osama Bin Laden ble drept, har det florert med virus på blant annet Facebook og et virusene er der du ser et bilde av en Osama med most ansikt. Dette er selvsagt et virus og jeg vet ikke hvor mange som har fått dette viruset og lagt det opp på min Facebook, men mange er det. I tillegg får jeg tonnevis med chattemeldinger med linker som inneholder virus.

En annen ting jeg er irritert på er selvsagt hackerne av PSN. For meg kunne de rett og slett ha brent i helvete. De har søren meg ødelagt for mange og tenk på alle som har måtte klipt i stykker sine kreditt- eller bankkort. For å se det litt på en annen måte, så kanskje var dette en "wake up call" for oss som gladelig sender i fra oss viktige informasjoner på nettet slik som bankkortnummer m.m.. Hvem som helst kan bli hacket og ingenting stopper hackerne om de har lyst til å lage kaos.

Har du opplevd å fått virus ved at dine venner har sendt deg noe eller er du like skeptisk som meg å ikke trykke på alt som dukker opp? Har du samme mening om hackerne som meg?

Drit og dra til hackere og de som lager virus! F....ck you!

Bildet nedenfor stammer fra en artikkel som stod på T-A.no

HQ