Norsk
Blog
Ny ranking! Hvem er mest aktiv?

Ny ranking! Hvem er mest aktiv?

Skrevet av Bernt Erik den 6 mai 2011 klokken 16:17

Gamereactor jobber hele tiden med å forbedre ting og tang for dere brukere og den siste tiden har gjengen i GR jobbet hardt for å få til flere nye ting her på nettsiden vår.

Mange har stilt spørsmålstegn til rankingen vi har på nettsiden og at den ikke fungerer helt som den skal. Vi i Gamereactor har fått mange spørsmål på hvordan rankingen fungerer og prøvd med beste evne og forklare det.

Nå har vi lansert en ny form for ranking og det for forskjellige deler av nettsiden. Det første du legger merke til er om du klikker på ditt krypinn, så velger aktivitet. Da finner du fort ut om du har vært aktiv på nettsiden eller ikke og hvor du har tjent dine poeng.

Videre kan du gå inn på community-delen av nettsiden og der kan du se forskjellige rankinglister. Her finner du blant annet ut hvem som er mest aktiv av brukerne og akkurat nå leder albaga med 10 poeng på fantomena. Man kan også se hvem som har den mest populære bloggen, og hvilke medlemsomtaler som er mest populære.

Alt dette for at dere nå kan se hvem som virkelig er aktive og trofaste til Gamereactor. Selv har jeg ikke så mange poeng som mange av dere, men jobber med saken.

Hva synes dere om disse nye tingene her på nettsiden? Kommer dere til å følge med på denne siden og vil dere prøve å få så mange poeng som mulig?

HQ