Norsk
Blog
Noen har blitt myrdet!!!

Noen har blitt myrdet!!!

Skrevet av Bernt Erik den 10 mai 2011 klokken 01:04

I alle fall er dette en viktig del i det kommende L.A. Noire hvor du som spiller skal leke detektiv og finne ut av diverse ulumskheter som har skjedd. Handlingen tar deg med til den mørke underverdenen i Los Angeles på 1940-tallet hvor du får oppleve en unik og banebrytende kriminalthriller i form av et spill.

Du spiller LAPD-detektiven Cole Phelps som kommer opp i en rekke grufulle saker inspirte av virkelige lovbrudd som har blitt begått i etterkrigstiden i Los Angeles. Spenning, intensitet og komplekse historier fører deg til oppklaring i en rekke voldssaker. Sjekk ut hver og en av de mistenkte for finne ut hva som har skjedd i de forskjellige sakene, for så å skaffe deg ledetråder. Du kan faktisk se via en MotionScan-bevegelsesteknologi om hvem som lyver og hvem som ikke gjør det. Du får i spillet også oppleve hvordan det er å være politi i den mest korrupte perioden i Los Angeles historie.

For å løse mordgåter, må du bruke en rekke teknikker som å forfølge mistenkte, avhøre personer, lete etter ledetråder. Titt og ofte havner du i massive nærkamper og skytedueller som gjør at spenningen er til å ta og føle på i spillet.

L.A. Noire slippes til Xbox 360 og Playstation 3 den 20. mai og jeg gleder meg som bare det til å leke detektiv. Det er Team Bondi som utvikler spillet med Rockstar Studios på laget hvor sistnevnte blant annet er kjent for Grand Theft Auto-seroen og sist men ikke minst Red Dead Redemption.

Liker du detektivspill eller er det andre sjangere som frister mer?

HQ