Norsk
Blog
Konkurranse!

Konkurranse!

Skrevet av Bernt Erik den 15 mai 2011 klokken 22:54

Dessverre lurte jeg dere litt med overskriften, men når jeg skriver konkurranse, så mener jeg konkurransen jeg og Silje har på blogg.no. Målet hennes er å slå meg og få flere lesere, noe jeg tror hun klarer på sikt. Selv synes jeg det er sunt med konkurranse og det gjør at vi begge må prestere.

At Silje skrive gode blogger kan jeg ærlig innrømme og i dag havnet hun på andreplass på blogglisten i Snåsa og det er jeg veldig stolt av. Bloggen hennes har blitt veldig populær og blir lest av veldig mange og det liker jeg veldig godt, selv om hun før eller siden kommer til å få mange flere lesere enn meg!

For å snakke om en annen konkurranse og at det er sunt med det, så tenker jeg spesielt på årets store dyst mellom Call of Duty: Modern Warfare 3 og Battlefield 3. Dette kommer til å bli bikkjeslagsmål fra begge sider og spenningen er stor om hvem som trekker det lengste strået av EA eller Activision. Jeg venter med stor spenning på Battlefield 3 og gleder meg vel mest til det spillet, men jeg er også veldig interesert i å vite mer om Call of Duty: Modern Warfare 3 å hva det har å by på. For de andre spillene har jo vært gode og innholdsrike.

Hvem tror dere vinner konkurransen mellom EA og Activison og hvilket spill kommer til å selge mest av CoD: MW3 eller Battlefield 3?

HQ