Norsk
Blog
Gratulerer så mye med dagen folkens!

Gratulerer så mye med dagen folkens!

Skrevet av Bernt Erik den 17 mai 2011 klokken 00:57

Tenk, da er det søren med 17. mai igjen. Synes det ikke var lenge siden jeg stresset som bare det for å gjøre klart til denne store dagen som vi alle elsker i en eller annen form.

I år blir det litt annerledes. For Silje går i syvende klasse og det gjør at vi foreldre må arrangere 17. mai og det som hører til etter gangen i barnetoget. Madammen har bakt 30 kanelsnurrer samt en stor og nydelig skuffkake samt strøket alle barnas klær. Jeg har ryddet hus og gjort klart til den store dagen samt vært på Snåsa Ungdomsskole og gjort klart til feiringen med å sette opp stoler og bord.

Selv om jeg vet at dagen i morgen kommer til å bli meget stresset med fire barn samt at vi er arrangører, så gleder jeg meg også og tenker spesielt på opplevelsen barna får. Masse is og kaker blir det i alle fall både på store og små.

Senere på ettermiddagen skal vi til Svigermor og Svigerfar og spise grillmat som en fin avslutning på dagen.

Hva skal dere gjøre i morgen? Blir det å spise masse is og kaker og drikke på litersvis med brus eller andre leskende drikker? Kanskje blir det massiv spilling som står på timeplanen i morgen?

Med det vil jeg GRATULERE DERE ALLE MED DAGEN OG HÅPER DERE FÅR EN FIN OG INNHOLDSRIK DAG!

Nedenfor ser dere Malin i bunaden sin på 17. mai i fjor.

HQ