Norsk
Blog
Så er det søren meg på'n igjen!

Så er det søren meg på'n igjen!

Skrevet av Bernt Erik den 22 mai 2011 klokken 12:37

Verden gikk ikke under i går og selvsagt regnet jeg med at det ikke ville skje. Kan ikke skjønne at den dusten fortsetter med å få mennesker til å frykte for jordens undergang på bestemte datoer. Helt hårreisende rett og slett. Spesielt etter å ha lest at en mann solgte hus og hjem og brukte alt han eide på å "reklamere" for dommedagen (i går). At det går an å bli så lurt!

Måten jorden skulle gå under på var også helt tatt ute av det blå, for slik kan ikke jorden gå under på med kraftige jordskjelv som starter et visst sted på kloden og fortsetter hele veien rundt. Det er totalt umulig at det kan skje i følge forskere.

Når det kommer til overskriften, så tenker jeg selvsagt på vulkanen Grimsvötn på Island har begynt å røre på seg og spyr nå ut aske og damp to mil opp i luften. Dette liker jeg slettes ikke. For da blir det både problemer med flytrafikken samt at befolkningen på Island blir berørt igjen. Vi vil også høre om dette på nyhetene i lang tid fremover. Heldigvis sier vulkanforskerne på Island at dette utbruddet i Grimsvötn ikke blir like kraftig som fjorårets utbrudd, men man vet aldri hvordan en vulkan vil oppføre seg når den først har startet opp maskineriet.

Er det en vulkan jeg faktisk er mektig redd for er den som ligger under Yellow Stone nasjonalpark. Begynner den å våkne til liv, kan vi bare begynne å pakke sneppen og dra sørover på kloden. For skulle den våkne, så vil for det første USA knekke på grunn av asken og ødeleggelsene vulkanen vil forårsake. Så vil den økonomien kollapse i USA og som vil spre seg til resten av verden. Deretter vil asken dekke som et teppe rundt jorden og spesielt den nordlige halvkule slik at solen minimalt vil slippe igjennom og dette vil selvsagt føre til en istid som igjen gjør at alt grønt liv slik vi kjenner det vil død ut for en stund. Så da er det altså bare å gjøre seg til flyktning og dra sørover på kloden.

Super Volcano in Yellow Stone blows!

Er du lei at media fokuserer så enormt på enkeltsaker at andre saker forsvinner i mengden eller bryr du deg rett og slet ikke om nyhetene? Tror du vi kommer til å oppleve problemer her i Norge på grunn av vulkanen Grimsvötn? Hva tror du er den største faren for menneskeheten?

Nedenfor ser dere et bilde av Grimsvötn.

HQ