Norsk
Blog
Mannsgris eller forbilde?

Mannsgris eller forbilde?

Skrevet av Bernt Erik den 28 mai 2011 klokken 11:27

Hva er en mannsgris? Mange vil nok beskrive denne arten for mannfolk som en som hele tiden kommer med sexuelle tilnærmelser, er mannsjåvenistisk, hater likestilling, vasker seg sjelden eller tror han er verdens beste og ser ned på andre. Om det finnes slike mannsgriser skal jeg ikke uttale meg om, men er det en person som kan kalles for nettopp dette i spillverden så er det uten tvil Duke Nukem.

Vi har sett trailer på trailer av en karakter som virkelig passer rett inn i rollen og jeg er ikke i tvil om at dette er noe utvikleren Gearbox Software har gjort bevist. Duke Nukem er tøff, kommer med frekke til tider grove kommentarer. Ser ned på fienden og vet at han er sterkest på jord. Er ikke det en fin beskrivelse på en mannsgris så vet ikke jeg.

Duke Nukem Forever lanseres endelig etter mange, mange års venting og jeg gleder meg som et lite barn til å ta rollen som en mannsgris i et fyrverkeri av et spill. For selv om jeg er det snilleste lammet i virkeligheten, så i spillverden kan jeg være rå, brutal og ikke tenker så mye på mine fiender som jeg helst ser lider en grusom død. Slik er det i spillverden og tenker spill er spill!

Er du en av de som venter spent på Duke Nukem Forever og tror du at han er en mannsgris? Jeg gleder meg i alle fall til spillet og er veldig spent på hva Gearbox Software har klart med denne mannen som mange kanskje har som et forbilde, ikke vet jeg...!

HQ