Norsk
Blog
Planer for sommerferien?

Planer for sommerferien?

Skrevet av Bernt Erik den 16 juni 2011 klokken 15:04

Tenk, nå er det søren meg sommerferie for mange av dere og for mine barn er det sommerferie om noen få dager. Det skal bli godt og spesielt stresset med lekser er over for dette skoleåret. For er det noe som jeg synes er stress så er det uten tvil leksene og her føler jeg det er viktig å være nøye med å følge opp om leksene slik at de er skikkelig gjort. Med to barn som begge går på skole, så går det med litt tid om ettermiddagen på lekser.

Nå er det altså ikke lenge til det blir sommerferie og i den forbindelse har mine barn mange planer for hva de skal gjøre. Alt fra bading, spilling, til ferietur er blant annet noe av det som står på menyen denne sommeren. For min sin del, så blir det ikke noe ferie før i uke 27 og 28 og da skal jeg i år ta det helt med ro og nyte lange og varme dager. For i fjor brukte jeg sommerferien på å få oppover Il Tempo Gigante til fjorårets Steinkjermartna (hvor det kom over 110 000 besøkende). Det ble en del lobbyvirksomhet, men tiden jeg brukte var verdt det når jeg så gleden til folket som fikk sett bilen stå på torget på Steinkjer.

Har du allerede tatt sommerferie eller er det like før? Hva skal du gjøre i ferien? Blir det spilling på høyt plan eller kommer du til å legge vekk spillingen i sommer?

Nedenfor ser dere et bilde med meg og noen av barna fremfor Il Tempo Gigante som jeg jobbet med å få oppover til Steinkjer!

HQ