Norsk
Blog
Streaming hot, musikk på CD-plater not!

Streaming hot, musikk på CD-plater not!

Skrevet av Bernt Erik den 21 juni 2011 klokken 16:57

Det kommer kanskje ikke som en stor overraskelse, men flere og flere musikkselskaper ser nå at platesalget rett og slett stuper og at vi musikkelskere streamer heller musikken. Det som nå er viktig for musikkbransjen er å finne en plattform som de kan tjene penger på samtidig som at de kan nå ut til flest mulig.

Her finnes allerede flere kanaler og Spotify, Wimp og iTunes er tre av disse kanalene. Det som er problemet, er at plateselskapene hittil har tjent lite på denne typen distribusjon og det har medført at platebransjen har vært lunken til nettopp slik distribusjon av musikken og heller klamret seg godt fast til CD-platene og musikksalg over disk. Dessverre har det vært døden for musikkdistribusjonen og flere distributører har stengt sine dører.

Er det veien å gå med digital distribusjon eller vil du heller ha musikken og spillene på CD/DVD-plater? Når tror du den siste CD-platen blir å finne i butikkhyller og når vil evt. digital distribusjon av spill bli størst? For flere og flere spilldistributører bruker digital distribusjon!

HQ