Norsk
Blog
Menn er verst!

Menn er verst!

Skrevet av Bernt Erik den 1 juli 2011 klokken 11:45

Det sier i alle fall en ny forskningsrapport når det kommer til nettsurfing på sommerferie. For selv om både badeshorts, flybilletter, solkrem og andre ferieartikler er viktig, så er iPad, laptoper eller andre elektroniske duppe ditter om ikke viktigere til ferieturen. Her troner altså nordmenn på toppen, mens det er mennene som er aller verst og klarer ikke å legge fra seg surfingen når familien er på ferie.

Et av de spørsmålene som blir spurt når nordmenn skal velge seg en feriedestinasjon, er uten tvil hvordan nettilgangen er. De som drar på ferie må har forvisset seg om at de kommer ut på nett. Ut i fra dette kan man vel nærmest tolke dette hen at "vi" menn faktisk er nettavhengige.

Flere stressforskere sier at man definitvt bør legge igjen laptoper eller andre elektroniske duppe ditter for heller å nyte ferien. En annen viktig faktor er spesielt om du benytter deg av en smarttelefon at du passer på kostnadene ved bruken av denne. For her har flere personer fått føling med hvor dyrt det kan være å bruke nettet i utlandet med skyhøye regninger på mange tusen kroner.

Når jeg drar på ferie, så tenker jeg ikke på nettilgangen, men jeg skal være helt ærlig å si at jeg bringer med meg både iPad, 3DS, DSi XL og iPoden på ferie til underholdning for barna da og spesielt på bilturen. Med slike "hjelpemidler" blir kjøreturen så mye mer underholdende for de små.

Er du den som er totalt avhengig av å ha tilgang til nett når du er på ferie? Tar du med deg laptopen, iPoden eller iPaden når du skal på ferie?

HQ