Norsk
Blog
Hvordan kunne dette skje?

Hvordan kunne dette skje?

Skrevet av Bernt Erik den 24 juli 2011 klokken 13:54

Dette spørsmålet har jeg stilt meg mange tusen ganger og har ikke klart å finne noe svar. Det er helt ufattelig, tragisk og veldig surrealistisk at dette har skjedd i Norge. Dette var noe jeg kunne ha lest om og bli sjokket av i USA eller land der det er uroligheter støtt og stadig, men ikke her i lille Norge.

Det første som slo meg da jeg fikk høre om hendelsen var at dette utelukkende var utført av terrorister fra utlandet som har sett seg lei på at Norge deltar med styrker land og strand rundt omkring i verden og skal ærlig innrømme at jeg også kastet noe meget vonde spells mot Mulla Krekar hvor jeg i et lite øyeblikk trodde han var innblandet i det som skjedde.

Sjokket var meget stort da jeg fikk høre at bombeangrepet og massakren på Utøya var utført av en nordmann. At "terroristen" hadde brukt over ni år på å planlegge dette kan jeg godt forstå. For med tanke på hvor godt planlagt det hele var, så hadde han brukt alt som stod i sin makt til virkelig å treffe hjertet til oss nordmenn og hvor det smertet mest.

Selv om det har gått to dager siden bombeangrepet og massakren på Utøya, så kan jeg fortsatt ikke tro det. Det hele virker helt ute av det blå akkurat slik jeg følte det da jeg så flyene styrte rett inn i Tårnene i New York for en del år siden, like ufattelig!

Så nå går mine tanker til alle de som har opplevd denne tragedien og jeg føler med dere. Selv om Norge har blitt terrorisert, så tror jeg Norge kommer til å bli enda sterkere enn før på grunn av dette.

Stå sammen og ta vare på hverandre!

HQ