Norsk
Blog
Nå braker det løs!

Nå braker det løs!

Skrevet av Bernt Erik den 16 august 2011 klokken 16:02

Jeg er så spent at det ikke går an. Selvsagt snakket jeg om Gamescom og det som skal skje i Cologne de nærmeste dagene. Dette kommer til å bli litt av en opplevelse og håper inderlig vi får se og høre mye spennende i dagene som kommer.

Det er flere spill jeg gjerne vil se mer av og spesielt Battlefield 3 venter jeg med stor spenning på. I tillegg vil jeg høre mer om Need for Speed: The Run, Rage, Driver San Francisco, Might & Magic Heroes VI, F1 2011, L.A. Noire (PC), WRC: FIA World Rally Championship 2, Forza Motorsport 4, Batman: Arkham City, Sonic Generations, Max Payne 3, Uncharted 3: Drake's Deception, Call of Duty: Modern Warfare 3, Elder Scrolls V: Skyrim, Assassin's Creed: Revelations og sist men ikke minst Saint's Row: The Third.

En fet bunke spill dette her som jeg gleder meg stort til og derfor håper jeg å kunne få høre mer om disse under Gamescom som nå straks åpner med pressekonferansen til Electronic Arts klokken as we speak som du kan streame fra oss inn til PC, iPhone eller iPod.

Er det noen spill du gleder deg til å høre og se mer om i dagene som kommer?

HQ