Norsk
Blog
Er vi for nervøse?

Er vi for nervøse?

Skrevet av Bernt Erik den 18 august 2011 klokken 10:47

Hvorfor er vi nervøse når vi hører om MC-klubber vil etablere seg og bli nærmeste nabo? I den senere tiden har det vært mye om dette i nyhetene og hvor kommuner har gitt avslag til flere av disse klubbene. For det er mye negativt når man hører ordet MC-klubb og er det slik at disse klubbene faktisk er så negative som mange vil ha det til?

Selv kjenner jeg ikke noen i en MC-klubb, men kjenner flere venner som gjør det. Selvsagt snakkes det ikke om om ulovlige ting skjer, men etter det jeg har hørt, så er det heller mer samholdet disse menneskene søker enn å gjøre ulovligheter. Er det nå slik at alle disse MC-klubbene er skurker eller er det mer en myte? Selv tror jeg det er en blanding. For alle MC-klubbene kan jo ikke være kriminelle slik media mye godt vil ha det til. Det må da finnes noen sjeler som kjører kule motorsykler med fete merker på sine skinnklær som gjør samfunnet godt også. Media på sin side snuser hardt til tider og er det noe som er negativt, ja så kan du bite deg i rompa på at media får vrengt det til noe negativt når det kommer til MC-klubber.

Jeg har jo også hørt om mye voldelige episoder mellom disse MC-miljøene, men når det kommer til ting som skjer i samfunnet, er det sjeldent vi hører om dette.

Så mitt spørsmål er, får disse MC-miljøene ufortjent negativ omtale eller tror du rett og slett at Hell Angels er jordens djevler som helst vil skyte folk, sprenge noe til himmels og bare lage bråk og kaos? Hadde du blitt nervøs om Hells Angels hadde flyttet inn i nabohuset?

HQ