LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      ...og da drar jeg...!

      ...og da drar jeg...!

      Skrevet av Bernt Erik den 1 september 2011 klokken 09:45

      ...til Oslo i morgen. Jeg skal til Tigerstaden og gjøre den utrygg. Det kommer til å bli en hard dag med masse løping, svetting og ikke minst prating. Gleder meg som bare det og ser frem til å møte mine mange venner som jeg jobber med.

      Jeg må stå opp klokken 02:30 i natt. For jeg må dra senest fra Snåsa i 03:30. For flyet mitt går fra Trondheim Lufthavn klokken 06:30. Så lander jeg i Oslo klokken 07:35. Der venter jeg litt på min kollega Morten Reichel før vi leier en bil og kjøre rett inn til Oslo.

      Hjemme i morgen kveld er jeg rundt ti-tiden. Selv om jeg vet at det kommer til å bli en hard dag, så gleder jeg meg til å møte både Morten, kanskje gjengen på kontoret til Gamereactor og mange av mine kunder. Det skal bli skøy!

      Ikke føl dere for trygge dere som bor i sør, for i morgen kommer jeg...

      Hva har du for planer i helgen? Blir det spilling av f.eks. Deus Ex: Human Revolution? Jeg skal ta det med ro og slappe av, for neste uke kommer til å bli enda travlere enn denne og da gjelder det å ha slappet av før den starter...

      Her et klipp som en fan av Battlefield 3 har lagd!. Skal du kjøpe Battlefield 3 og til hvilken plattform?

      HQ