Norsk
Blog
Besøk hos Activison og Microsoft!

Besøk hos Activison og Microsoft!

Skrevet av Bernt Erik den 3 september 2011 klokken 18:36

Som dere har lest i en tidligere blogg, så skulle jeg til Oslo og i går var dagen jeg hadde gledet og gruet meg til. Når jeg mener gruet meg, så gjelder det å stå opp tidlig i tillegg til at disse møtedagene er beinharde med få pust i bakken. Det går i et kjør for å si det mildt.

Jeg ankom Oslo Lufthavn Gardemoen klokken 07:30 og jeg måtte vente i en liten time før Morten Reichel (en av de som startet opp Gamereactor) dukket opp. Så da klokken var fem minutter på ni bar det i vei med flytoget til Oslo S. Vårt første møte var med Activision som holder til en lite stykke fra Oslo sentrum, så da var det ikke annet enn å leie en Taxi.

Noen minutter over halv ti var vi på plass i Activision lokaler og jeg skal ærlig innrømme at jeg siklet på litt av hvert der. Herlig å jobbe i slike lokaler som fort kan beskrives som litt av en lekeplass med spillkonsoller og elektroniske dippe dutter hvor man enn snudde seg. Herlig, rett og slett. Som en bonus med besøket til meg og Morten fikk jeg en dødsrå Call of Duty: Modern Warfare 3 t-skjorte og den blir brukt as we speak.

Da møtet var over med Activision og Kjetil hos Activision, måtte vi sette snuta mot andre siden av fjorden og Microsoft. Hos Microsoft møtte vi kristian og Endre. De gjorde klart et spill som gjengen i Gamereactor skulle kose seg med i helga. Hos Microsoft var det montert fire store 50" skjermer på veggene i rundt med masse plakater av Kinect-spill. Stolene var blant annet "taster" med typiske Microsoft-tegn som finnes på et tastatur. Nok et herlig møte og en helrå lekeplass.

Etter møtet med Microsoft gikk turen til andre møter hvor både filmselskaper og reklamebyråer stod for tur. Dagen var utrolig stressende som vanlig og det ble mye løping i Oslo for å komme seg til møtene. Hadde med meg kamera, men fikk ikke tatt så altfor mange bilder og vi fikk heller ikke tid til å møte resten av gjengen på Gamereactor-kontoret noe som jeg hadde gledet meg til.

Da har jeg vært på besøk hos Electronic Arts, Activision og Microsoft. Alle sammen hadde lekerom som kunne ha fått hvilken som helst gamer til å sikle i strie strømmer og hyle som en ulv. Jeg har i alle fall siklet stort for å si det slik.

Nå ser jeg frem til min neste møtedag i løpet av november og håper på å kunne få møtt flere av spilldistributørene i Norge samt den flinke gjengen på Gamereactors kontor.

Hos hvilken spilldistributør ville du ha jobbet og hvorfor det?

Her er noen bilder fra turen min til Oslo den 2. september og hvor dere kan se Morten Reichel på det øverste bildet. Kristian og Endre er på bilde nummer to.

HQ