Norsk
Blog
Når skjer det?

Når skjer det?

Skrevet av Bernt Erik den 10 september 2011 klokken 10:51

Det er ikke bare meg som venter, men en hel spillverden. I alle fall de som skal kjøpe Battlefield 3 (1.25 millioner forhåndsbestilte versjoner). For innen kort tid vil en betatest av spillet starte, men problemet er at ingen vet når. Det går rykter på nettet at denne testen ikke vil starte før den 27. september (for de som kjøpte Medal of Honor Limited Edition) og 29. september for alle andre.

Selv synes jeg det er litt sent å starte opp en betatest da i og med at spillet faktisk lanseres den 25. oktober. Det vil si at betatesten faktisk varer under en måned og det er lite tid og få tilbakemeldinger fra oss spillere til å få problemene fikset i spillet. Hvis jeg skulle ha tippet oppstart av betatest, så ville jeg ha gått for neste uke (37) eller uken etter (38).

Battlefield 3 er et av spillene jeg gleder meg mest til i år og har stor tro på at DICE gir oss et spill som kommer til å få oss sittende på titalls av timer. Til sammen har jeg vel sittet over 700 timer med serien og det er ikke lite (sett fra mine øyne). Så da er det kanskje ikke å vente noe annet enn at jeg ser frem til Battlefield 3 skal dukke opp.

Er det noe spill du gleder deg til utover høsten? Skal du spille Battlefield 3? Når tror du betatesten starter?

Her er et nytt klipp fra spillet!

HQ