Norsk
Blog
Hva venter du på?

Hva venter du på?

Skrevet av Bernt Erik den 19 september 2011 klokken 12:37

Okei da sjø, vi venter bitte litt! For i morgen slippes nemlig et av høsten store spill til Xbox 360 og som jeg tror kommer til å selge bra i tiden fremover. Spillet jeg tenker på er Gears of War 3. Ikke bare er det en stor dag for fansen, men i morgen har jeg faktisk bursdag også. Det vil si dobbel så artig med andre ord.

Gears of War 3 utvikles som vanlig av Epic Games og noe de snart har gjort i en mannsalder med denne serien. Det første spillet ble også sluppet til PC, mens spill nummer to kom aldri så langt. Synd er det for jeg elsker å spille slike spill på PC hvor jeg kan skru opp grafikken og effektene på maks samt spille med mus og tastatur. Selvsagt kan jeg spille med gamepad, men ser da mer ut som en hodeløs høne som løper frem og tilbake uten å treffe fiendene som hoper seg opp fremfor meg.

Er du på jakt etter et skikkelig actionspill, ja så trenger du ikke å lete lenge, for i morgen kommer nemlig et slikt spill som jeg er bra sikker på du kommer til elske om du går for det. Masse action, god historie og mange heftige kamper er noe av det du får oppleve i Gears of War 3 og PLEASE Microsoft - fiks PC-versjoner av både dette spillet og Forza Motorsport 4 slik at jeg kan kjøre mye bedre grafikk enn det jeg får på Xbox 360...!

Skal du kjøpe dette spillet eller venter på en annen tittel?

HQ