LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Never wanna let go!

      Never wanna let go!

      Skrevet av Bernt Erik den 23 september 2011 klokken 01:39

      Det finnes mye her i livet jeg ikke vil skal forsvinne og som jeg setter stor pris på. Det er mange personer som betyr utrolig mye både i jobbsammenheng og som jeg kjenner gjennom spillverden. Disse har jeg tilnærmet daglig kontakt med og som jeg har mye med å gjøre i forskjellige sammenhenger. Men er det en ting jeg er livredd for å miste, så er det familien min og de som er nære meg.

      Jeg får høre at jeg er en veldig engasjert person som gjerne hjelper andre og som på best mulig måte prøver å motivere for at andre kan gjøre det bedre. Dette er drivkraften til at jeg også har det godt. For gleden å se at andre lykkes kan ikke måles i noen form og derfor er det artig å se at det det man bidrar med virkelig hjelper.

      Så nå hører jeg på en låt som faktisk betyr mye for meg og ikke minst det livet jeg har og låten er Wish You were here med Avril Lavigne. Helt vidunderlig låt som jeg spiller gang etter gang mens jeg sitter og ser på bilder fra familiens opplevelser. Kan ikke bli bedre enn det (ikke døm meg - jeg liker alt av musikk om det er hardt eller mykt)

      Har du låter du hører på som har betyr noe for deg i en eller annen sammenheng?

      HQ