Norsk
Blog
Ikke mange dagene igjen!

Ikke mange dagene igjen!

Skrevet av Bernt Erik den 23 september 2011 klokken 23:24

I spillverden skjer det mye og spesielt på denne tiden av året er det virkelig mye som står på tapeten når det kommer til utgivelser av spennende spill. Selv sikler jeg etter en hel del og har flere spill i kikkerten. Et av spillene jeg gleder meg stort til er Rage som utvikles av id Software som også er kjent for blant annet det uberpopulære og klassikeren Doom. Senere kom de med Quake, Quake II, Quake III: Arena, Return to Castle Wolfenstein, Wolfenstein: Enemy Territory, Doom 3, Quake 4, og Enemy Territory: Quake Wars. Siden id Software ga ut kildekoden til noen de eldre spillene, som Wolfenstein 3D, Heretic, og HeXen. Mange kjente å kjære spill som har blitt tatt i mot med åpne armer av en hel spillverden og spilt på hundrevis av timer.

Etter å ha sett utrolig mange heftige klipp fra Rage, så er jeg bra sikker på at id Software har dette i sin hule hånd at de nå kommer med nok en klassiker som jeg garantert kommer til å spille mye. Som grafikkhore har jeg veldig stort fokus på hvordan grafikken er og spesielt detaljene. Nå vet jeg id Software kommer til å overbevise meg og jeg har allerede for lengst startet nedtellingen til spillet som slippes til PC, PS3 og Xbox 360 den 7. oktober.

Nei, det er bare å glede seg og gjøre både musen og tastaturet klart for en real kamp med horder av fiender som kommer stormende mot deg med alskens våpen. Kjør gjennom farlige ørkenlandskaper og kjemp deg igjennom forladte og spøkelsesaktige byer. Heldigvis er det noen dager fra lansering av dette spillet til Battlefield 3 slippes, så jeg skal få tid til å gjennomføre Rage - håper jeg.

Her er plottet i spillet:
RAGE is a groundbreaking first-person shooter set in the not-too-distant future after the asteroid Apophis impacts Earth. In an effort to save civilization, "Arks" are constructed and buried deep underground. These cryogenic lifeboats carry humanity's future, preserved with the tools they need to rebuild. But when survivors begin to emerge, they find the unexpected. Many humans who were above ground during the impact unexpectedly survived, while horrific mutants roam the dead cities. And a mysterious tyrannical government, bent on creating a new world order, has begun the search... for you.

Synes du dette høres spennende? Selv synes jeg så absolutt det og gleder meg stort til å spille! Har du spilt noen av spillene id Software har lagd og hva er evt. favoritten din?

HQ