Norsk
Blog
Hore...

Hore...

Skrevet av Bernt Erik den 24 september 2011 klokken 23:09

Når du leser dette så føler du det er noe negativt over det og jommen har du rett. Å si hore til noen er så negativt som det går an og derfor skal man selvsagt IKKE gjøre det. Selv er jeg en hore, men kanskje ikke på det viset som mange av dere tenker. Jeg er også en gamer som ivrer etter spill med fet grafikk som får øyeballene mine til å poppe ut i ren beundring. Det vil si at jeg er en GRAFIKKHORE. Dette ordet er heldigvis ikke like negativt ladet og ja, jeg er en stor grafikkhore som elsker realistisk og detaljert grafikk i spill. For jo mer detaljer det er jo mer koser jeg meg med spillet.

Faktisk har jeg uttallige ganger stoppet opp i spillet og stått og beundret de grafiske detaljene. Det siste spillet jeg gjorde det i var Crysis 2. Fyttikatta for en grafikk og spesielt etter da DirectX 11 patchen kom. For en grafikk det ble. Sanseinntrykkene ble store og det var såvidt at den ene hjernecellen min (som forøvrig sitter i rulletol) klarte å prosessere det som åpenbarte seg i spillet. Jeg er og blir en grafikkhore og sikler stort om detaljene er så realistiske som virkeligheten.

Spill som jeg nå gleder meg til og som jeg har store håp for at grafikken er bra, er Battlefield 3, Rage, Need for Speed: The Run, Call of Duty: Modern Warfare 3, Forza Motorsport 4, Elder Scrolls V: Skyrim. Jeg har store forventninger til disse spillene og hvordan grafikken blir. Selvsagt bør også spillbarheten være på topp, for det hjelper lite om grafikken er fancy når ikke spillbarheten klarer å gi meg den magiske spillopplevelsen.

Så ja, jeg er stolt av å være en HORE, men da en GRAFIKKHORE!

Er du en spiller som får ståpels om grafikken i spillet er bra eller som kan stoppe opp å beundre det du ser i spillet? Da er kanskje du også en grafikkhore. Finnes det flere enn bare meg som er en grafikkhore?

La meg få presentere meg - GRAFIKKHOREN som jeg er...

HQ