Norsk
Blog
Skal jeg være helt ærlig...

Skal jeg være helt ærlig...

Skrevet av Bernt Erik den 26 september 2011 klokken 12:37

...så synes jeg at dere brukere kunne ha vært enda flinkere til å skrive blogger, mer aktiv på forumet og gi oss i Gamereactor enda mer å kose oss med. Savner å kunne begrave meg i flere gode blogger som virkelig får meg engasjert, i godt humør, interessert og som gjør at jeg vil lese enda flere blogger av den som skriver.

Mange av dere er utrolig flinke til å skrive og føler faktisk at jeg selv har mye å lære av dere når det kommer til gode blogger. Selv om jeg har skrevet blogger siden tidenes morgen, lærer jeg stadig vekk noe og derfor ønsker jeg at dere skriver flere blogger om det som opptar dere i livet og deres opplevelser om de er gode eller dårlige.

En god terapi er å skrive om ting og spesielt om det er noe man sliter med. For det finnes garantert flere som har opplevd det samme uansett hva det måtte være. Våre lesere synes jeg er unike på den måten at de er flink til å gi tilbakemeldinger og si i fra om det er ting som kan hjelpe, forandre på noe eller få deg til å bli bedre. Her er skal dere ha en stor honnør!

Selv har jeg lovt meg å bli enda mer aktiv her på Gamereactor og prøve å delta i flere diskusjoner, kommentere enda mer i det dere gjør slik at dere føler vi i Gamereactor er der. For jeg må bare beklage å si at jeg i perioder ikke har hatt like god tid til å være her og like mye aktiv, men nå skal jeg gjøre mitt beste.

Så det jeg nå håper på er at dere lover meg å skrive flere blogger, flere brukeromtaler, mer aktiv på forumet og bruke oss i Gamereactor om det er noe dere lurer på. Så skal vi premiere dere med tiden vår samt gjøre Gamereactor til et bedre sted å være for alle.

Hva mener du vi alle kan bli flinkere til? Er det noe du mener savnes her på Gamereactor og er det ting i f.eks. forumet du ville ha gjort noe med for å få det bedre? Vi er her for dere og jeg selv bruker mye av fritiden for å sørge for at Gamereactor er et godt sted å være...

HQ