Norsk
Blog

Jeg hater det!

Skrevet av Bernt Erik den 27 september 2011 klokken 11:38

Været er i dag elendig og regnet plasker ned her på Snåsa. Heldigvis har jeg fått lånt meg en bil av min bror til å kjøre barna til og fra skole og barnehage. Hadde det ikke vært for han, hadde jeg blitt meget våt for å si det slik.

I løpet av en dag blir det fort 6km å gå eller sykle for å få barna til og fra skolen og barnehagen og da er det godt om været er fint. Vi skal generelt ikke klage, for sommeren og delvis høsten har vært fin med unntak av noen skikkelig regnskyll inn i mellom.

Dere der i sør har hatt en forferdelig sommer med mye regn og elendighet. Nå håper jeg inderlig dere får en fin høst selv om det ser heller dårlig ut. Om ikke så altfor lenge er vinteren i anmarsj også og om en måneds tid kan vi forvente at den første snøen begynner å gjøre seg gjeldende rundt omkring i landet.

...men akkurat nå hater jeg regnet som plasker ned.

Et lite lyspunkt i dag, betaen til Battlefield 3 starter i dag og gjett om vi gleder oss stort til å prøve spillet i dag eller på torsdag når den åpne betatesten starter.

Hvordan har været hos dere vært i sommer og den siste tiden. Hater du været som det er nå eller bryr du deg ikke så mye om det? Skal du betateste Battlefield 3?

HQ