Norsk
Blog
Du gjør en god jobb...

Du gjør en god jobb...

Skrevet av Bernt Erik den 3 oktober 2011 klokken 23:40

Å få høre slike ord er noe som varmer alle uansett om man er ung eller gammel. For er det noe jeg bruker mye tid på så er det Gamereactor. Sitter like mye på kvelden/natten som på dagtid bare for å være en del av mediet vårt. Jeg er også veldig kjempetakknemlig for alle de gode tilbakemeldingene jeg får som meldinger her på nettsiden og på Facebook. Selv om jeg ikke er med i redaksjonen, men er mer eller mindre som en outsider å regne. Jeg vil også at all skryt skal gå til Kristian & Co som gjør en formidabel innsats med både nettside, printmagasin samt andre kanaler som iPad/iPhone-magasin, eMagasinet, GRPlay (Line m.fl.)

Selv synes jeg kvaliteten av mediet vårt bare blir bedre og bedre etter som tiden går og det varmer i alle fall mitt Gamereactorhjerte godt. Mye bra lesestoff får vi hele tiden og med Morten som nyhetsanker så får vi mange nyheter hver eneste dag (i forhold til andre spillmedier uten å nevne navn). Dette gjør at jeg alltid elsker Gamereactor og det mediet har å by på (patriotisk, jeg nei...). For jeg blir oppdatert med det meste her føler jeg.

Leste bloggen til Kristian angående GRTV og synes det er litt synd at så mange av dere sliter med å se innslagene vi legger opp. For det finnes mange eksklusive innslag som ingen andre i verden har og hvor du som GR-bruker får kjærlig behandling med mer info om det spillet du kanskje venter på. Så derfor håper jeg vi finner en løsning slik at så mange som mulig får sett innslagene som sendes på GRTV. Forresten, visste dere at mange av innslagene også blir lagt opp på Youtube? Dere kan jo prøve å lete etter innsalgene der med å søker på Gamereactor og kanskje får dere sett innslagen på Youtube i stedet for avspilleren vår på GRTV.

Med det vil jeg takke dere alle for både ros og ris fra dere brukere og jeg er meget takknemlig for at dere tar dere tid til å sende oss tilbakemeldinger på det vi gjør. Det sørger for at vi hele tiden kan forbedre oss, for ingen er perfekte og med deres hjelp kan vi i alle fall gjøre hva vi kan for at du som leser blir så fornøyd som mulig!

Have fun all of my friends here on Gamereactor

Hvor mye tid bruker du på Gamereactor daglig og hva liker du best å lese her i våre mange kanaler?

HQ