Norsk
Blog
De grådige!

De grådige!

Skrevet av Bernt Erik den 5 oktober 2011 klokken 16:08

I dagens samfunn finnes det mange grådige, men er det noen som jeg synes virkelig fortjener denne prisen så er det staten. I morgen legges det nye statsbudsjettet frem og allerede nå lover regjeringen at det kommer til å være et stramt budsjett med lite pengebruk. Det vil faktisk i verste fall si at det blir enda mindre penger brukt på velferd her til lands.

I samme slengen har blant annet NRK signalisert at de ønsker mer penger til å opprettholde sine sendinger og det vil NRK at vi som IKKE ser på kanalen må betale ytterligere 95 kroner mer i lisensen. Håpløst, og flåeri for å si det mildt.

Så jeg blir heller ikke forbauset om veiavgiften blir høyere samt andre avgifter som melker oss nordmenn for penger. Vi er et av verdens rikeste land, men likevel må vi betale mer av å bo her samt at regjeringen i tillegg spinker og sparer der det er mulig. Jeg skjønner godt mye av frustrasjonen til mange både når det kommer til lisensen og andre avgifter.

Selv om mange av dere ikke betaler lisensen til NRK, hva mener dere om kanalen og at vi som IKKE ser på NRK må betale enda mer? Ser du forresten på NRK?

HQ