Norsk
Blog
Blir vi lurt?

Blir vi lurt?

Skrevet av Bernt Erik den 6 oktober 2011 klokken 11:33

Har du blitt lurt noen gang til å tro at det du nettopp gikk med på var konge uten å lese det som stod med små skrift eller det som ikke stod noe om i det hele tatt?

Før eller siden blir vi lurt, selv jeg har gått på limpinnen og blitt sittenden fast mange ganger opp igjennom årene og jeg kommer garantert til å bli lurt i tiden fremover også.

Er det noe jeg ikke har blitt lurt av den siste tiden så er det mobiloperatørenes febrilske jakt etter nye kunder hvor den ene etter den andre lover oss fri mobilbruk om det er sms-er, databruk eller hva det måtte være. Faktisk gjelder dette tilbudet ut året og sågar noen tilbud litt ut i neste år.

Det jeg lurer på er, hva blir prisen etter gratis-bruken? Det sier faktisk ikke reklamene noe om og her kan vi bli skikkelig lurt om vi ikke undersøker dette nærmere. Makan til lureri spør du meg og en slesk måte å dra med seg nye kunder inn på diverse abonnementer.

Hva mener du om dette og er produsentene lite kritiske når det kommer til å lure oss forbrukere? Har du noen gang blitt ført bak lyset på grunn av manglende opplysning om et produkt du har kjøpt? Hvem er verst til å lure kunder til å kjøpe sine produkter?

HQ