Norsk
Blog
Hvor blir de av...?

Hvor blir de av...?

Skrevet av Bernt Erik den 15 oktober 2011 klokken 12:23

Huff, dagene går altfor fort. Spesielt den siste tiden har gått forferdelig fort og dagene flyr av gårde som bare det. Plutselig før man vet ordet av det sitter man og slafser i seg julepølser og ribbe mens julesangene kimer over stereoanlegget. Tenk, det er litt over to måneder igjen til jul og for meg har høsten så vidt startet. Hvordan skal dette gå?

Vi som er gamere har det også travelt når det kommer til spillfronten. For gud, hvor mange spill som slippes for tiden og problemet er ikke bare antallet, men også kvaliteten på mange av disse spillene. For det har blitt en del store spill og flere kommer. Vi har bare så vidt sett toppen av isfjellet. Selv har jeg mange spill som jeg gleder meg stort til og fra før av har jeg kost meg med spill som Rage, God of War Collection Volume II samt betaen av Battlefield 3. Spesielt Rage var utrolig bra og variert spill som jeg anbefaler.

Den siste tiden har det også skjedd mye på hjemmefronten hvor Ann Helen har jobbet mye i ambulansetjenesten og som igjen har sørget for at jeg har måttet trø tell i hjemmet. Uken som kommer skal hun jobbe over 60 timer noe som sier at det blir en del å gjøre på meg også.

Så jeg må bare beklage at jeg de siste dager ikke har vært særlig aktiv, men håper på at jeg inn i mellom kan bidra litt mer på nettsiden vår sammen med dere trofaste brukere.

Synes du tiden går "for" fort? Hva har du gjort/spilt den siste tiden og hva var ditt siste innkjøp av spill. Var du fornøyd med det siste kjøpet?

HQ