Norsk
Blog
Den perfekte hytta til 1 krone!

Den perfekte hytta til 1 krone!

Skrevet av Bernt Erik den 19 oktober 2011 klokken 08:46

Enn om man kunne ha vært rik, da kunne man ha kjøpt seg mye spennende og interessant. Selvsagt ville jeg ha brukt pengene på familien min også og delt litt på godene. Å være rik er noe alle her i verden gjerne ønsker på en eller annen måte. Penger har utrolig mye å si på hvordan livet er og blir. Selv er jeg på langt nær rik, men jeg skal ikke klage og har det godt ut i fra omstendighetene. Klage kommer man ikke langt med og det gjelder hele tiden å se fremover og ta de utfordringene som dukker opp på strak arm.

Da jeg i ettermiddag leste gjennom TV2nyhetene, fanget jeg opp en nyhet som virkelig var litt utenom det vanlige. Statoil er som du vet en stor aktør når det kommer til oljevirksomhet og i den forbindelse har de nå lagt ut en stor oljeplattform for salg og det til en krone. Tenk det det, en krone for en oljeplattform. Ikke til å tro. Tenk deg for en hytte det kunne ha blitt og du kunne ha invitert mange av dine venner til overnatting og party. Plattformen har over 20 lugarer, eget helikopterdekk, meget god utsikt og det er stort sett bare fantasien som stopper med tanke på bruken av den.

Det er et lite problem med dette og det er du som kjøper må frakte plattformen bort fra oljefeltet Huldra lang ute i Nordsjøen som ligger vest for Bergen. Akkurat denne utgiften kan nok bli ganske så stor og det er ikke helt enkelt å flytte en oljeplattform. Enn om en var rik, da ville jeg ha kjøpt plattformen og lagd en rekke spennende aktiviteter der. Selvsagt bygd den om litt slik at den ble mer sikker samt sørget for at de som kom ombord ville få seg en unik opplevelse. At Statoil gjør dette synes jeg er genialt i stedet for å hogge opp plattformen noe som er mer normalt å gjøre.

Mer info om salget finner du på Statoil sin egen nettside.

Om du hadde vært rik og hadde fristet deg til å kjøpe denne oljeplattformen, hva ville du ha brukt den til? Hva synes du at Statoil nå selger denne oljeplattformen for en krone?

HQ