LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Holy shit, for en pris!

      Holy shit, for en pris!

      Skrevet av Bernt Erik den 20 oktober 2011 klokken 18:37

      Det finnes de som synes at et spill koster for mye penger, mens andre som synes det er helt greit å betale rundt 500-600 kroner for et spill. Denne diskusjonen har pågått lenge og man blir ikke helt enig i hva som er fornuftig å ta for et spill.

      En kompis av meg sjekket ut Citites XL 2012, et spill han gjerne ønsker seg, men da han fikk se prisen ble han noget skremt. Selvsagt er det en stor feil på nettsiden hvor spillet kunne kjøpes. Det hadde vært moro og sett om butikkjeden hadde oppdaget feilen selv eller om at man virkelig måtte betale så mye for spillet. Dessverre tror jeg nok det siste. Med denne prisen, så snakker vi kostbart spill.

      Hvordan synes du spillprisene er her i Norge og synes du det er for mye å betale rundt 600 kroner for et spill? Har du opplevd å vært så dum og betalt alt for mye for en vare uten at den har hatt den verdien du var ute etter?

      HQ