Norsk
Blog
Dette vil du ikke vite noe om!

Dette vil du ikke vite noe om!

Skrevet av Bernt Erik den 24 oktober 2011 klokken 15:35

Det stemmer på en prikk. Det er mye mellom himmel og jord som vi ikke vet og som vi garantert ikke vil vite noe om. For i et hus finnes det mange forskjellige dyr i form og fasonger. Selv er jeg glad i mine edderkopper som titt og ofte besøker mitt kontor. Mens andre ville ha tatt livet av de, så får de leve hos med i håp om at de tar unna andre små krypdyr eller insekter.

Et av dyrene jeg helst vil være foruten er noe som kalles veggdyr. Dette er blodsugende dyr som kan finnes horder av i hus og hjem og som suger seg fast til deg spesielt om natten. Dessverre har det i den senere tiden vært en kraftig oppblomstring av dette "udyret" og det kommer av mange ting. Veggdyrene kryper som oftest opp i kofferten din på ferieturen til utlandet og ut igjen når du kommer hjem. Så slår den seg til rette og kan produsere opp til 500 egg hver i året. Insektene tiltrekkes faktisk av CO2 og derfor finnes de som oftest på soverommet hvor opphopning av CO2 finnes. Spesielt om nattet skjer.

Å ha veggdyr i huset kommer ikke av at man har dårlig hygenen, men at man reiser mye og dermed også får med seg disse ekstra passasjerene med i bagasjen fra ferieturen. Blodsugere av denne sorten er altså ikke noe jeg vil ha hus. Pass på å ikke sette kofferten din under senga på ferieturen og når du kommer hjem, så legg plast i rundt kofferten og la den få en runde ned i fryseren. Det vil ta knekken på veggdyrene om du skulle være så uheldig å få med denne blindpassasjeren.

Er det "udyr" i huset du helst ikke ville hatt der eller ting som du helst ikke ville ha visst om som befant seg i huset? Er det andre udyr som du vet finnes i huset og som ikke burde ha vært der?

HQ