Norsk
Blog
For en tid...

For en tid...

Skrevet av Bernt Erik den 31 oktober 2011 klokken 15:35

Det er mye som skjer for tiden. Ufattelig mange spill som lanseres, mye som skjer i rundt meg og jeg har slitt med PC-en i det siste. Av spill så har Batman: Arkham City, Might & Magic: Heroees VI, Forza Motorsport 4, Pro Evolution Soccer 2012 og Battlefield 3.

Mange av disse spillene har allerede solgt i millionvis og sørget for at spillutviklere sågar som spilldistributører har hatt et stort smil om munnen den siste tiden.

For min sin del har jeg dessverre vært litt offline i det siste grunnet en kranglete PC. Endelig er jeg online selv om det er en lånePC jeg har. Håper jeg etter hvert får tak i de siste delene som skal til for å få fikset den.

Ellers opplever vi en veldig mild høst med temperaturer over 15 grader en rekke steder i disse dager. På denne tiden i fjor hadde vi snø og den 6. november i fjor kom vinteren for fullt i alle fall her på Snåsa. Dette skjer ikke i år. Vi kan faktisk måtte vente til midten av november før det hele tatt dukker opp noe snø for de fleste av oss og det er seint i forhold til det som har vært tilfelle de senere årene.

Hvilke spill har du kjøpt i det siste? Venter du på snøen? Har det skjedd noe spesielt for deg i den siste tiden?

Her er et bilde jeg tok i fjor 8. desember!

HQ