Norsk
Blog
Spillet som får deg til å sikle...!

Spillet som får deg til å sikle...!

Skrevet av Bernt Erik den 2 november 2011 klokken 09:37

Skal jeg være helt ærlig, så er jeg hekta. Selv om jeg ennå ikke har fått spilt så mye på grunn av problemer med PC-en min, så den lille tiden jeg har brukt på spillet ført meg i en ekstase jeg aldri har opplevd maken til. For ikke bare er grafikken utrolig bra, spillbarheten er akkurat slik jeg ønsker den, variasjonen er midt i blinken og singleplayeren er rett og slett hissig.

Selv om det har vært en del problemer med både serverkræsj, stabilitet i spillet samt en rekke bugs, så har en del av dette blitt rettet opp. Jeg vil med det anbefale deg Battlefield 3 om det er til PS3, PC eller Xbox 360. Spillet er like unikt uansett format og du kommer til å oppleve en krigføring du aldri har sett maken til i spill før.

Gamereactor skrev i går at spillet har solgt utrolig mange kopier og faktisk kan DICE/EA kose seg med over 5 millioner solgte eksemplarer av spillet noe som er veldig bra. Dette lover godt for videre spill, oppgraderinger og nye brett til nåværende Battlefield 3. Gleder meg også stort til BF2-brett som Karkand, Sharqi Peninsula og Wake Island. Dette er brett med mange minner hos meg.

Har du kjøpt Battlefield 3 eller skal du gjøre det? Venter du heller på at Call of Duty: Modern Warfare 3 skal kommer? Er det andre skytespill du heller vil spille/kjøpe?

HQ