Norsk
Blog
Det hadde jeg ikke trodd...

Det hadde jeg ikke trodd...

Skrevet av Bernt Erik den 11 november 2011 klokken 10:55

Tiden forandrer seg! I alle fall når det kommer til spill og forandringene er til de positive hvor både grafikk og muligheter i spillene stadig blir bedre og bedre. Med hånden på hjertet kan jeg nesten si at jeg har "vokst opp" med Battlefield og da mener jeg at jeg spilt spillserien siden Battlefield 1942 dukket opp på min bursdag 20. september 2002. Helt siden da har jeg vært frelst, men det var først da Battlefield 2 ble sluppet at jeg virkelig fikk blod på tann. Jeg meldte meg inn i Trønderbataljonen (en klan jeg fortsatt er med i) og satset på å spille litt proft. Det ble faktisk noen klankamper også og hvor jeg i spillet spesialiserte meg som sniper.

Jeg var med den kampen da Trønderbataljonen ble nummer tre i Komplettcup (nordisk turnering) og gud for en spennende kamp. Det siste brettet var Karkand og jeg fant meg en fin plass hvor jeg lå og snipet de som prøvde seg. Rett og slett herlig. Snipingen min endte også med at jeg havnet blant de syv beste i Norge med treffsikkerheten.

Da Battlefield 2142 kom i hus, fortsatte jeg "levebrødet" mitt som sniper og med Park 52 og Moretti-riflen havnet jeg blant de 43 beste sniperne i verden og best i Norge. Sniping var visst mitt kall. Battlefield 2142 er i mine øyne det beste BF-spillet og er vel fortsatt det til dags dato selv om konkurransen har blitt stor etter slippet av Battlefield 3.

Så kom Battlefield: Bad Company 2 på gata og jeg fikk oppleve et Battlefield i skikkelig fet grafikk og hvor hakasleppene kom på løpende bånd. Selvsagt fulgte også snipingen med der, men her ble det en liten forandring, for etter hvert som tiden gikk med BC2 så ble jeg mer og mer ivrig på andre våpengrupper og luktet på både assault, medic og "enskji" som jeg kaller det.

Så kom Battlefield 3 og jeg skal ærlig innrømme at det har skjedd et aldri så lite skifte i hva jeg liker best å spille som. Det hadde jeg ikke trodd! Nå for tiden bruker jeg mer tid på å løpe rundt som medic og "enskji" enn å spille sniper og føler jeg faktisk har mer å gi der med mer kontroll. Utrolig er det i alle fall. Har også kvesset kniven og satser på hver runde å ha minst to dogtags fra mine motstandere. Battlefield 3 har faktisk fått meg til å forandre spillestilen min og det blir bare mindre og mindre sniping.

Har du opplevd noe lignende i slike FPS-spill hvor du har perfeksjonert deg i en våpengruppe, for så å fokusere mer på en annen etter hvert som tiden har gått? Er det spillserien du har hatt samme utvikling eller har du alltid vært tro mot våpnet ditt?

Her er beviset på at jeg fortsatt ligger på en 43. plass i verden med Park 52 sniper riflen!

HQ