Norsk
Blog
Stille før stormen!

Stille før stormen!

Skrevet av Bernt Erik den 29 november 2011 klokken 14:18

Tenk, nå er det søren meg kun to dager til 1. desember og føler selv at tiden løper i fra meg på mange områder. Det er mye som skulle ha vært gjort på hjemmebane og må nok ta i bruk en del kvelder fremover til slike sysler. Som seg hør og bør må det vaskes litt i krinkel og kroker, ryddes samt sørge for at barna får en så fin førjulstid som mulig.

En annen ting jeg har brukt en god del tid på i det siste, er julekalenderen vår. Etter å ha kastet et siste blikk på premiene som vi får/har fått av våre sponsorer så tror jeg dere også kommer til å bli fornøyde. I år har vi basert mye på å få inn premiene til kontoret slik at vi har full kontroll på hva som ligger inne og kan sende dette etter hvert som julekalenderen skrir fremover.

Så nå håper jeg dere vil sette pris på julekalenderen til Gamereactor og at dere deltar. For kanskje er det du som kan juble over å ha vunnet en fet premie før jul, hvem vet?

Deltar du i forskjellige julekalendere eller bryr du deg ikke i det hele tatt? Skal du ha din egen julekalender og evt. hva slags kalender blir det?

HQ