Norsk
Blog
Utnytter du mulighetene?

Utnytter du mulighetene?

Skrevet av Bernt Erik den 30 november 2011 klokken 15:11

Det prøver jeg med beste evne og nå lurer du sikkert på hvilke muligheter jeg utnytter. Jeg tenker selvsagt på de mulighetene man har på nettsiden vår. Nettsiden vår er ikke som andre spillnettsider og man finner utrolig mange muligheter.

Med egen gjestebok, sende PM-er, legge opp bilder i eget galleri, pynte opp bloggen, skrive medlemsomtaler og nyhetsfeeds, presentere seg selv på "krypinnet" samt gi et personlig preg på sin personlige del av Gamereactors nettside, så har man i alle fall gode muligheter til å utnytte det som ligger til rette.

Selv prøver jeg med beste evne og jobber iherdig med å holde dere oppdatert på hva som skjer. Selvsagt kunne jeg ha vært bedre og nå før jul skal jeg bruke litt ekstra tid på å få til enda mer. Prøver også å svare på alt jeg mottar av privatmeldinger, kommentere blogger, være litt aktiv på forumet samt skrive i gjestebøker.

Er du flink til å utnytte de muligheter som ligger til rette her på nettsiden vår og er det ting du savner som burde ha vært med og gjort krypinnet enda mer personlig?

HQ