Norsk
Blog
Lær deg sex på skolen!

Lær deg sex på skolen!

Skrevet av Bernt Erik den 2 desember 2011 klokken 16:40

Enten man vil tro det eller ikke så er verdens første sexskole åpnet i Østerrike. Som "rektoren" Ylva-Maria Thompson ved skolen selv sier det, så vil det bli mer praktiserende enn teoretisk. Kan du fatte å begripe det? På skolen vil man kunne lære å bli en bedre elsker og det med å lære om anatomiske trekk, seksuelle stillinger og berøringsteknikker.

Rektoren Ylva-Maria Thompson ønsker å kalle skolen sin for "verdens første gymnas for anvendt seksualitet" så får den som vil finne ut om det trengs å gå på skole for å lære om sexens mange sensuelle aktiviteter.

Om du er mann og vurderer å gå på skolen, så må du ta til etterretning at det kommer til å svi på balla. For et kurs på sexskolen koster nemlig 13 000 kroner noe rektoren synes er billig med tanke på hva man lærer og opplever. Ellers trenger man ikke å være mer en 16 år for å kunne gå på skolen.

Husker godt da jeg gikk på skole og vi skulle ha undervisning om sex. Det hele endte med spritrøde og flaue lærere som sa at vi kunne lese på dette hjemme.

Er dette en skole som du tror mange vil melde seg på eller tror du skolen kommer til å gå konkurs på grunn av manglende interesse? Hvordan er sexundervisningen på skolen der du går?

HQ