Norsk
Blog
Hadde vi klart oss uten?

Hadde vi klart oss uten?

Skrevet av Bernt Erik den 5 desember 2011 klokken 10:43

Muligens, i alle fall noen. Selv bruker jeg litt tid på dette og kan gjerne over en liten matbit, sjekke ut om det er noe spennende. Det jeg selvsagt snakker om er de evigmange reklamene som kommer med posten nå for tiden. Skjønner godt at alle vil reklamere for sine produkter og med det proppes også postkassen full av reklame.

Ikke alt får seg en liten sjekk og noe havner fort i papiravfallsdunken for å si det slik. Noe av det som kommer er interessant og da må man jo se om det er noen gode tilbud hvor man kan spare penger. Spesielt matbutikkene kniver om de beste tilbudene om det er på kalkun, ribbe, pinnekjøtt eller brus, snop m.m. For en familie på seks kan det virkelig være penger å spare og jeg skal ærlig innrømme at jeg sjekker ut disse reklamenebilagene godt før jeg evt. skal en tur utenfor Snåsa.

På Snåsa har vi kun en matbutikk, men når vi krysser grensen til Steinkjer så har vi en drøss å velge i mellom. Skal ærlig innrømme at det ofte bærer en tur innom Coop OBS Hypermarked om vi er på Steinkjer en tur. De kjører ofte gode tilbud på ting vi i familien bruker mye av og da sparer vi masse penger og det er gunstig spesielt på denne tiden av året hvor det ellers er mange andre utgifter.

Hvordan er det med deg, sjekker du ut reklamen som dukker opp i posten eller bryr du deg ikke om reklamen i det hele tatt?

HQ