Norsk
Blog
Spontan eller grundig til verks?

Spontan eller grundig til verks?

Skrevet av Bernt Erik den 7 desember 2011 klokken 16:28

Mange av dere er garantert sikkert godt i gang med årets julegaveinnkjøp mens andre kanskje ikke har startet på en gang. Selv har jeg kommet et godt stykke ut i handlingen og nå gjenstår snart kun gaver til de nærmeste. Vet hva jeg skal handle til dama mi som i år får noe fint uten å selvsagt skrive det her. For hun leser bloggen min og jeg kan ikke avsløre noe som helst her...

Det er koselig å handle julegaver og jeg liker å gi bort gaver. Spesielt til barna og dama mi - bare det å se ansiktet deres lyse opp etter å ha fått det de ønsket seg er verdt hele julen synes jeg. Av og til er jeg en spontan person når det kommer til gavehandling. Sjelden dveler jeg på hva jeg skal handle. For førsteinntrykket er noe som oftest avgjør om det ble handel eller ikke. Selvsagt når det kommer til gaver for madammen, må jeg tenke litt igjennom hva jeg kjøper, for her kan man ikke la ting gå til tilfeldighetene.

Gleder meg som et lite barn til julen og har så vidt begynt med julevasken mens dama mi har begynt å bake til jul. Det er noe spesielt med førjulstiden og selv om det ikke er så altfor moro å vaske, rydde m.m. så blir det noe annerledes på grunn av at du vet hvilken tid du nærmer deg. Det er så herlig en tid og nå når snøen omsider dukket opp, ble julestemningen ytterligere forsterket.

Hva med deg, er du en spontan person som ikke bruker så mye tid på gaver m.m. eller tar du deg god tid før du kjøper noe?

Med det vil jeg ønske alle fortsatt en fin førjulstid!

<i>Her er en låt som vi spiller en god del av -> Chris Rea - Driving Home for Christmas

HQ