Norsk
Blog
Hva skal spilles til jul?

Hva skal spilles til jul?

Skrevet av Bernt Erik den 9 desember 2011 klokken 12:24

Selv om det er noen dager til jul, føler jeg disse dagene går alt for fort og plutselig sitter man der og dytter ned pinnekjøtt, ribbe, julepølser og drikker heimbrygga øl med mer. Det verste er at jeg fortsatt føler at det er mye som må gjøres på hjemmebane og at jeg på langt nær føler jeg har helt kontrollen ennå. Den magre trøsten går i at det fortsatt er noen dager igjen til jul.

I høst har vi blitt overøst med masse store spill og jeg har tenkt litt på hva jeg skal spille i jula når barna er i seng og Ann Helen sitter på Facebook eller andre sosiale medier. Hva skal jeg da ta meg til og spille? Med den høsten som har vært på spillfronten er det mange spill jeg gjerne vil sitte med og som jeg tror kommer til å bli julespillene mine.

Battlefield 3:
Kommer nok ikke som noen stor overraskelse på dere her, men jeg har som mål å bli bedre som "medic" og "engi" og da krever det en god del spilling. Har ikke satt meg noen mål i antall poeng, men at jeg skal ha bedre K/D enn det jeg har nå. I tillegg skal jeg også prøve å karre til meg de bedre sniperriflene enn de jeg har i dag. Battlefield 3 er et godt og meget variert spill som jeg anbefaler alle. Om fire dager kommer også tilleggspakken Back to Karkand til Xbox og PC og der vil jeg nok mimre godt tilbake til Battlefield 2.

Skyrim:
Årets spill i mine øyne og en stor konkurrent til Battlefield 3 her hos meg. Skyrim er det beste jeg har prøvd innenfor RPG-sjangeren og kommer til å bruke en god del tid på dette spillet. Unikt, innholdsrikt og utrolig underholdende. GOTY for meg...

Cities XL 2012:
Jeg elsker Sim City og Cities XL-serien. Det å kunne bygge seg en metropol og se at skypkraperne poppe opp rundt omkring er noe av det beste jeg vet med slike strategiske spill. Å se at dine innbyggere trives i byen er defintivt det som holder meg gående. Et rolig spill som ikke krever at du sitter på nåler for å overleve.

Might & Magic: Heroes VI:
Dette spillet elsker jeg og kan nærmest si at dette er like godt som det legendariske Heroes III. Herlig spill som jeg digger godt. Variert og taktisk, akkurat slik jeg vil ha det.

I tillegg til disse spillene kommer jeg til å kose meg med spill som Need for Speed: The Run, Batman Arkham City, DiRT 3, Call of Duty: modern Warfare 3 samt det kommer også til å bli noen familiekvelder hvor vi vil spille Buzz junior og Mario Kart Wii, masse Kinect og Move-spilling hvor jeg har blitt utfordret av barna.

Med andre ord, jeg og familien min skal ha en underholdende jul med mye på spillfronten i tillegg til mye annet familiære og koselige ting som hører med til julen. Håper også at været blir bra slik at vi kan dra bort til akebakken sammen med barna samt besøke venner og familie, be hjem til god mat og drikke.

Jeg gleder meg til julen og det den har å by på.

Hva skal du spille/gjøre i julen? Har du noen "julespill" som du vet du kommer til å bli sittende med? Har du ellers noen planer for julen?

HQ