Norsk
Blog
Jeg skriker høyt og ligger etter...!

Jeg skriker høyt og ligger etter...!

Skrevet av Bernt Erik den 14 desember 2011 klokken 12:28

Huff, nå er det kun 10 dager igjen til jul og innvendig skriker jeg høyt. For det er så mye som jeg skulle ha blitt gjort og så mye som ikke er blitt ferdig. Da tenker jeg spesielt på huselige gjøremål. Med sykdom, mye hodepine og mye å gjøre på jobben så føler jeg at tiden begynner å bli litt knapp. Dette medfører at stålkontrollen jeg hadde for et par uker siden etter hvert forsvinner. Heldigvis er det snart helg og da blir det virkelig mye å gjøre på hjemmefronten.

Inn i mellom blir det også bitte litt tid til spilling, for å vaske hele tiden kan man ikke gjøre. I pausene spilles det spesielt Battlefield 3 og nå Back to Karkand som jeg liker svært godt. Det var et herlig gjensyn med Wake Island og Karkand. Så nå gleder jeg meg til å prøve ut Sharqi Peninsula og Gulf of Oman som jeg ennå ikke har fått testet ut.

Føler du at det er altfor mye å gjøre i disse tider og at du mister helt kontrollen på alt som burde gjøres? Hvilke tradisjoner har du og må du også krype til korset og vaske til jul eller er det andre som må til pers? Har du fått prøvd Back to Karkand?

HQ