Norsk
Blog
Panikk på alle fronter!

Panikk på alle fronter!

Skrevet av Bernt Erik den 21 desember 2011 klokken 10:30

Svetten pipler i strie strømmer, tastene skvetter til alle kanter, mailer sendes i hopetall, telefoner kimer, kunder kontaktes og ønskes god jul, vaskestauren får seg en dans, vakseklutene vris om, rydding over en lav sko, innkjøp av alt mulig, barna er i ekstase og jeg som Gamereactors annonseselger (med mer), pappa og alt-mulig-mann prøver med beste evne å nå igjennom alt.

Takk og pris så blir det jul uansett hvordan det går. Ann Helen har vært på vakt det siste døgnet hvor hun forrige uke var på vakt i tre døgn, så jeg skal trygt si at jeg ligger en liten smule etter det hardt pressede skjemaet. Trøsten er at julen snart er her og da kan man puste lettet ut og ta det med ro. Takk og pris for det. Det skal søren meg bli godt. Selv om det blir litt jobbing i julen, så skal jeg også nyte det julen har å by på av mat, god drikke, venner, familie og alt kos julen bringer med seg.

Selvsagt skal det også bli litt tid til spilling og jeg har flere spill som skal spilles. Sjefen for Trønderbataljonen har slitt en del med pc-en sin og endelig har han fått denne opp å gå. Så nå blir han å spille Battlefield 3 for harde livet og det gleder meg stort, for jeg elsker å spille sammen med han (selv om han søren meg knivet meg i går).

På selveste julaften kommer mine svigerforeldre på middag og da må selvsagt huset se presentabelt ut. Derfor må man trø tell litt ekstra synes jeg.

Så nå var det nok syting og håper dere ikke har det like travelt som jeg.

Er dere ferdig med julegaveinnkjøpene? Er det travelt hos dere? Hvilke oppgaver har du fått av familien din som må gjøres? Planer for julen?

HQ