Norsk
Blog
GOD JUL TIL DERE ALLE!

GOD JUL TIL DERE ALLE!

Skrevet av Bernt Erik den 24 desember 2011 klokken 11:29

Da har julefreden senket seg her på Rishaugen i Snåsa og vi våknet opp til at Kong Vinter har farget trær og bakke med fin hvit snø, mens barna hoppet opp og ned etter besøk av nissen. I alle fall de to minste var i ekstase og det å få en liten gave (med snop) i nissesokken er hvert år stort. En fin tradisjon som vi liker veldig godt her hjemme.

Så nå har vi spist julefrokost sammen med barna og sett på diverse julefilmer. Hele familien samlet til bords er noe som er herlig og savnes litt inn i mellom. Så julen er fin slik og hvor vi alle tar oss tid til ekstra kos sammen.

I ettermiddag kommer svigers på besøk og skal på julemiddag til oss. De får servert ribbe, sossiser, julepølse og medisterkake samt tilbehør som seg hør og bør. Vi skal også være hos oss og pakke opp julegaver og barna håper nissen kommer på besøk.

Vi gleder oss stort til denne dagen og selvsagt også resten av julen. For dette en fin tid for oss og familien. Det er mye som skjer, venner kommer på besøk og vi kan nyte alt hva julen har å by på.

Med det vil jeg ønske alle dere en riktig God og fredfull Jul og kos dere godt alle sammen.

HQ