Norsk
Blog
Et av mine favorittspill!

Et av mine favorittspill!

Skrevet av Bernt Erik den 11 januar 2012 klokken 13:51

Når dere leser dette, så tipper jeg at 99% av dere kommer til å tenke Battlefield, men denne gangen tar dere helt feil. Et av mine favorittspill gjennom tidene er det meget artige Superfrog som ble lansert til Amiga 8. februar 1993.

Tenk, det er søren meg snart 20 år siden det og den dag i dag drømmer jeg om dette herlige plattformspillet. I løpet en fjorten dagers tid lanseres nemlig spillet igjen og da til Windows 7 og Windows Vista til $5.99 og jeg er i syvende himmel. Gjett om spillet skal kjøpes og spilles. Selv om det ikke blir å spille med Amiga kontrolleren, så håper jeg at det ligger støtte for bruk av gamepad som igjen vil gjøre spillingen enda mer moro.

Andre store titler som har kommet ut de siste dagene er blant annet Alien Breed og Alien Breed: Tower Assault. Alien Breed var også en spillserie jeg brukte mye tid på. Så jeg får se om det kanskje også der blir en liten handel hvor det koster $5.99 pr. spill noe som slettes ikke er dyrt. Først blir det Superfrog og håper inderlig de har klart å porte spillet godt til PC. Det hadde vært drømmen det!

Superfrog får du om ikke så alt for lenge kjøpt HER!

Har du spilt Superfrog og er det noen spill du ville ha spilt fra dine "barndomsdager" og som ikke går an å få kjøpt i dag? Hva er ditt tidligere drømmespill? Liker du retrospill?

HQ