Norsk
Blog
Helgen til spilling eller...?

Helgen til spilling eller...?

Skrevet av Bernt Erik den 20 januar 2012 klokken 11:25

Hva skal helgen brukes til folkens? Selv håper jeg på å kunne ta det med ro etter en hard uke med mye å gjøre. Mindre blir det ikke å gjøre uken som kommer heller. For i februar begynner det å skje en del saker og ting. Blant annet kommer det masse store og små spill (les min forrige blogg), så kommer det en rekke filmer på kino og Blu-ray/DVD og så skjer det ellers ting og tang på blant annet hardwaremarkedet. For meg betyr dette mye kundekontakt og selvsagt noe jeg liker svært godt, men det betyr også at det blir travelt. Jeg planlegger også et besøk til Oslo i løpet av februar hvor jeg får møtt mine kunder og kanskje også stukket innom Gamereactors kontor.

En annen ting jeg gleder meg til i februar er BondeLAN. Jeg har stor tro på at crewet kommer til å arrangere et artig, underholdende og spennende dataparty og jeg gleder meg til å kunne ta turen dit på kveldene etter at barna er i seng. Skal du i vei på BondeLAN?

Tenkte jeg også skulle spille litt i helgen (når jeg ikke tilbringer mesteparten av tiden sammen med familien). Da blir det nok å spille Battlefield 3, Batman Arkham City og sist men ikke minst Cities XL 2012.

Nå er det altså snart helg og hva skal dere gjøre i helgen? Blir det spilling eller bærer det ut i vår vakre natur? Kanskje skal du kino eller hva med en tur på kjøpesenteret med dine venner?

Så jeg får vel ønske alle sammen en riktig god helg!

Nedenfor ser dere en tegning som er lagd av George Eristavi som kommer til å bli presentert av meg i løpet av helgen på bloggen min på blogg.no!

HQ