Norsk
Blog
La hordene komme!

La hordene komme!

Skrevet av Bernt Erik den 22 januar 2012 klokken 12:23

Etter fjorårets storeslem med rollespillet The Elder Scrolls V: Skyrim var det nærmest en form for aftermath nå på nyåret. Skyrim var et spill som fanget meg som spiller i et nett med god historie, store områder å utforske, massive kamper, mye å samle på, ildsprutende drager og sist men ikke minst mange titalls timer god underholdning. Skyrim er og blir en klassiker.

9. februar er det klart for et nytt rollespill, ca. tre måneder etter at Skyrim kom ut på gata. Dette nye rollespillet ser i mine øyne ut til å bli en bra tittel innenfor sjangeren. Spillet jeg tenker på er Kingdoms of Amalur: Reckoning og skal jeg være helt ærlig ser det grufult bra ut. Herlig grafikk og flotte detaljer kommer til å få meg hekta på spillet fra første sekund. Skyrim kommer til å få en hard konkurrent.

Om du ikke vet bakgrunnshistorien for Kingdoms of Amalur: Reckoning, så er den her;
ingdoms of Amalur: Reckoning er et storslagent rollespill i Amalur, en mystisk og magisk fantasiverden laget av forfatteren R. A. Salvatore, kjent fra bestselgerlisten til New York Times. Reckoning er laget i den brutale stilen til den kjente skaperen bak Spawn, Todd McFarlane, og gir deg intens action og ville kamper. Spillet er under utvikling under ledelse av Ken Rolston, hoveddesigneren bak de kritikerroste rollespillene Elder Scrolls III: Morrowind og Elder Scrolls IV: Oblivion.

Storslagen historiefortelling fra R. A. Salvatore, kjent fra bestselgerlisten til New York Times. Visuell stil av den verdenskjente Todd McFarlane, skaperen av Spawn. Spilldesign av Ken Rolston, hoveddesigneren bak The Elder Scrolls IV: Oblivion

Nå er det ikke mange dagene til Kingdoms of Amalur: Reckoning er ute for salg og allerede nå har jeg begynt å gjøre meg klar til å spille et nytt rollespill. Skyrim skal få seg en velfortjent pause og hvor Kingdoms of Amalur: Reckoning kommer til å bli flittig spilt utover våren, med korte innslag med Skyrim, selvsagt!

Hva synes du om dette spillet, ser spillet interessant ut? Liker du rollespill? Hvilken sjanger spill liker du best?

HQ