Norsk
Blog
Jeg har tatt meg vann over hodet!

Jeg har tatt meg vann over hodet!

Skrevet av Bernt Erik den 28 januar 2012 klokken 17:29

Er det ting som jeg selv ikke kan dy meg for så er det å si nei til folk om de spør om noe. I alle fall sjelden nei og jeg prøver å være så hjelpsom jeg kan om jeg blir spurt. Som dere vet, så spiller jeg i en klan som heter Trønderbataljonen og i denne klanen spilles det Battlefield 3. Lederen (Roy Jacobsen) i TB spurte meg her en kveld om jeg ville være med å spille kamper på noen torsdagskvelder i tiden fremover. Dum som jeg var, svarte jeg ja. Jeg er ikke god i Batltefield 3 i forhold til mange andre og med at jeg kun spiller en til to timer nesten hver dag, så får jeg ikke den treningen jeg burde ha for å delta på slike kamper. Det å forsvare TB er et ansvar og derfor er jeg nå dessverre litt redd for at jeg har tatt meg vann over hodet.

Så tiden fremover blir spennende på mange måter og hvor jeg så absolutt får se om jeg er til å "satse" på eller om jeg først som sist kan legge ned den aktive spillingen og da spesielt kamper. Det vil også si at TB nå får seg flere lag og at jeg spiller på laget som kalles for TB U30.

TB har også et profflag og her spiller flere av Norges beste spillere som blant annet er med på det norske landslaget i Battlefield 3. Disse gutta er utrolig flinke og trener hver eneste dag i flere timer. Har spilt sammen med de flere ganger og det er moro selv om jeg kommer litt til kort noen ganger.

Er du aktiv med i noen klan og har du følt noen gang at du har tatt deg vann over hodet med å delta på noe?

HQ