Norsk
Blog
Ikke gråt!

Ikke gråt!

Skrevet av Bernt Erik den 10 februar 2012 klokken 18:10

En av mine aller største favoritter innen musikk er Guns N' Roses og jeg har alltid likt denne gruppen og deres musikk. En av de låtene som for meg betyr utrolig mye er Don't Cry og skal ærlig innrømme at jeg får ståpels hver gang jeg ser musikkvideoen. Rett og slett nydelig!

Ellers vil jeg bare beklage ovenfor dere trofaste lesere at jeg ikke har fått blogget noe den siste uken. Det har vært et skikkelig ragnarokk med mye å gjøre på jobb med Gamereactor, planlegging av nye spillforedrag (deriblant et spillforedrag i Oslo på Oppsal Skole, samt en skole i Bergen), skriving av min spillbok, vært hjemme alene sammen med barna mens dama har vært på jobb, samt masse annet som har skjedd. Det har til og med blitt en god del mindre spilling enn normalt så jeg håper inderlig at uken som kommer blir roligere og mindre stresset slik at jeg i det minste kan flykte litt fra virkeligheten og spille litt.

Så nå kan jeg sette meg tilbake etter en meget travel uke og kose meg med litt musikk før jeg må trø tell og gjøre klart huset til helgen, fikse middag som i dag blir taco og se til at barna har det fint. Dama er nå på tur hjem fra sin vakt på Steinkjerambulansen. så da blir det litt Guns N' Roses på meg i noen minutter.

Guns N' Roses - Don't Cry

Hva er din favorittlåt/favorittgruppe som du husker best? Har du noen planer for helgen?

Bilde fra et av spillene jeg gleder meg til å få tak, Darkness II og da selvsagt til PC

HQ